Menu
  • 当前位置:A963设计网> 作品分类 > 室内设计 > 文化空间 > 凯司幼儿园设计中心作品

    陕西学前师范学院幼儿园-西安凯司幼儿园设计中心

    20282 2020-08-17T10:16:28 16 [精品]
    设计机构: 凯司幼儿园设计中心
    作品类别:文化空间
    陕西学前师范学院幼儿园-西安凯司幼儿园设计中心说明:

    “陕西学前师范学院幼儿园”位于陕西省西安市长安区,地处关中平原腹地,南依秦岭。该地自然资源独特、科教资源丰富、区位优势明显、发展潜力巨大。对幼儿健康成长起到重要的作用,面对功能、空间与环境的多重关系,KIDS设计师,突破周边环境和建筑空间的双重限制,为孩子们创造一个健康、环保的可持续性成长空间。

     

    "Shaanxi Pre-school Normal College Kindergarten" is located in Chang'an District, Xi'an City, Shaanxi Province, located in the hinterland of Guanzhong Plain, south of Qinling Mountains. The area has unique natural resources, abundant scientific and educational resources, obvious geographical advantages and huge development potential. Facing the multiple relationship between function, space and environment, KIDS designers break through the double restrictions of surrounding environment and architectural space to create a healthy, environmentally friendly and sustainable growth space for children.

     

    KIDS主持设计师:“我们希望创造一个在室内空间,却能打破室内空间常有的规整,有序的有趣的探索空间”。

     

    KIDS host designer: "We want to create an indoor space, but can break the regular, orderly and interesting exploration space of indoor space."

    “陕西学前师范学院幼儿园”位于陕西省西安市长安区,地处关中平原腹地,南依秦岭。该地自然资源独特、科教资源丰富、区位优势明显、发展潜力巨大。对幼儿健康成长起到重要的作用,面对功能、空间与环境的多重关系,KIDS设计师,突破周边环境和建筑空间的双重限制,为孩子们创造一个健康、环保的可持续性成长空间。

    “陕西学前师范学院幼儿园”位于陕西省西安市长安区,地处关中平原腹地,南依秦岭。该地自然资源独特、科教资源丰富、区位优势明显、发展潜力巨大。对幼儿健康成长起到重要的作用,面对功能、空间与环境的多重关系,KIDS设计师,突破周边环境和建筑空间的双重限制,为孩子们创造一个健康、环保的可持续性成长空间。 "Shaanxi Pre-school Normal College Kindergarten" is located in Chang'an District, Xi'an City, Shaanxi Province, located in the hinterland of Guanzhong Plain, south of Qinling Mountains. The area has unique natural resources, abundant scientific and educational resources, obvious geographical advantages and huge development potential. Facing the multiple relationship between function, space and environment, KIDS designers break through the double restrictions of surrounding environment and architectural space to create a healthy, environmentally friendly and sustainable growth space for children. KIDS主持设计师:“我们希望创造一个在室内空间,却能打破室内空间常有的规整,有序的有趣的探索空间”。 KIDS host designer: "We want to create an indoor space, but can break the regular, orderly and interesting exploration space of indoor space."

    活动教室内部主要采用木色和白色色调,明亮又温馨。设计师巧妙运用木色系软装搭配,考虑自然与现代相容的新关系,选择低调的极简、自然却又有禅意的混搭,展现幼儿学习空间的低限美,静定且不动声色,但却精彩无比,自成一格的木色森林感。

 

The interior of the activity classroom mainly adopts wood and white tones, which are bright and warm. The designer skillfully uses the wood color system soft clothing collocation, considers the new relationship between nature and modern compatibility, chooses the low-key simple, natural but Zen like mix and match, and shows the low limit beauty of children's learning space, which is static and motionless, but it is wonderful and unique wood color forest sense.

 

原木色的空间主题色,搭配顶面的白色不规则吊灯设计、简约绿植,让幼儿空间呈现出一种清新简约的效果。

 

Log color space theme color, with the top of the white irregular chandelier design, simple green planting, so that children's space presents a fresh and simple effect.

    活动教室内部主要采用木色和白色色调,明亮又温馨。设计师巧妙运用木色系软装搭配,考虑自然与现代相容的新关系,选择低调的极简、自然却又有禅意的混搭,展现幼儿学习空间的低限美,静定且不动声色,但却精彩无比,自成一格的木色森林感。 The interior of the activity classroom mainly adopts wood and white tones, which are bright and warm. The designer skillfully uses the wood color system soft clothing collocation, considers the new relationship between nature and modern compatibility, chooses the low-key simple, natural but Zen like mix and match, and shows the low limit beauty of children's learning space, which is static and motionless, but it is wonderful and unique wood color forest sense. 原木色的空间主题色,搭配顶面的白色不规则吊灯设计、简约绿植,让幼儿空间呈现出一种清新简约的效果。 Log color space theme color, with the top of the white irregular chandelier design, simple green planting, so that children's space presents a fresh and simple effect.

    室内小木屋造型设计成为小孩子玩耍、看书的小世界。阅读区相对安静,将原本的地面抬高,形成犹如星球表面的坑洞般一个下陷的圆洞,孩子可以在里面看绘本、讲故事。

 

The interior cabin design has become a small world for children to play and read. The reading area is relatively quiet, raising the original ground to form a sinking hole like a hole on the surface of the planet, where children can read picture books and tell stories.

    室内小木屋造型设计成为小孩子玩耍、看书的小世界。阅读区相对安静,将原本的地面抬高,形成犹如星球表面的坑洞般一个下陷的圆洞,孩子可以在里面看绘本、讲故事。 The interior cabin design has become a small world for children to play and read. The reading area is relatively quiet, raising the original ground to form a sinking hole like a hole on the surface of the planet, where children can read picture books and tell stories.

    免责声明:A963设计网作品由网站注册会员发表,本网站对其作品的版权未作证实,对作品的原创性、真实性不作保证,也不承担由此产生的法律责任。未经本网站及作者授权,请勿转载。如对作品版权有疑议,请及时与我们电话联系:0755-83869208 QQ:4000168963
    本文作品源自:
  • 凯司幼儿园设计中心
  • 陕西-西安
  • 需要优质装修设计服务吗? 委托设计

    相关设计作品

    更多>>